Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🕒 543 klokken in 🏬 8 webshops

Designklok

Vind je een klok in de eerste plaats een designobject? Komt het klokkijken zelf bij jou pas op de tweede plaats? Dan is één van onze designklokken zeker geschikt voor bij jou in huis. Voor het ontwerp van deze klokken werken veel van onze merken samen met bekende en minder bekende designers, zodat iedere klok een uniek, verfrissend design meekrijgt.

Dit zijn de populairste designklokken van dit moment:

Decoreer jouw interieur met een designklok

In deze webshop vind je designklokken uit binnen- en buitenland. Kies je graag voor een echt Dutch Design? Dan mag je de merken LEFF amsterdam, Duo Design en Karlsson zeker niet overslaan. Of wat denk je van een Italiaanse designklok? Kijk maar eens bij de merken Sabrina Fossi en Diamantini & Domeniconi. Wil je echt iets unieks in huis? Dan zijn de klokken van Arti & Mestieri zeker het overwegen waard. Arti & Mestieri is al jaren toonaangevend op het gebied van klokkendesign. Doordat ze bij dit merk gebruik maken van hun eigen ontwerpers, zijn deze klokken uniek op het gebied van designklokken.

Designklokken: iedere klok een uniek ontwerp

De designklokken uit ons assortiment hebben ieder een uniek ontwerp, waardoor jouw woning met elke afzonderlijke designklok een compleet nieuwe, opvallende uitstraling meekrijgt. Met deze klokken wordt klokkijken pas echt een plezier, want je zult steeds opnieuw naar het bijzondere, gedurfde of kleurrijke ontwerp kunnen kijken. Of je nu op zoek bent naar een uitgesproken kleurige designklok of een onopvallende minimalistische klok, klokken-expert heeft een keur aan klokken waarmee jij jouw huis voorziet van een persoonlijk kunstwerk.

klokken-expert.nl
Logo