Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🕒 543 klokken in 🏬 8 webshops

Alle klokken

Kom je niet graag te laat? Met een klok van klokken-expert ben je altijd bij de tijd! Wanneer je nog niet precies weet welk type klok je zoekt, ben je hier op de juiste plek. Hieronder vind je ons complete assortiment klokken, zodat je eens rustig kunt rondkijken. Ga je voor een hippe wandklok, een chique designklok of een praktisch tafelklokje? Welke je ook kiest, je hoeft nooit meer te laat te komen!

Dit zijn de populairste klokken van dit moment:

Het grootste aanbod klokken online

Een klok is eigenlijk overal handig. Hoe laat is het? Hoeveel tijd heb je nog voordat je weg moet? Hoe lang duurt het nog voor jouw favoriete tv-programma begint? Met een klok in de buurt ben je altijd op de hoogte. Op klokken-expert vind je het grootste aanbod klokken online, van eenvoudige wandklokken tot unieke designklokken. In dit menu hebben wij ons complete klokkenassortiment voor jou verzameld. Ideaal wanneer je nog niet precies weet wat je zoekt!

Bijzondere klokken op klokken-expert

Naast de klassiekers onder de klokken, zoals de wandklok en de tafelklok, hebben wij ook enkele bijzondere uurwerken in ons assortiment. Wist je bijvoorbeeld dat er ook klokken zijn die je in de tuin kunt ophangen? Met deze buitenklokken kun je zelfs op jouw terras nog zien hoe laat het is. Daarnaast hebben wij ook een aantal projectieklokken in ons aanbod. Dat zijn niet alleen wekkers met projectie van de tijd, maar ook ‘echte’ klokken voor bijvoorbeeld in de woonkamer.

Zowel digitale als analoge klokken

De tijd kan op twee verschillende manieren worden weergegeven: analoog of digitaal. De één heeft een sterke voorkeur voor een digitale klok, terwijl de ander een analoge klok juist gemakkelijker vindt. Wat jouw voorkeur ook is, op klokken-expert vind je zeker een geschikte klok. Wij bieden namelijk zowel digitale als analoge klokken. Met behulp van de filters aan de zijkant van de pagina selecteer je eenvoudig het type tijdweergave van jouw voorkeur.

Speciale wensen voor jouw klok?

Heb je speciale wensen voor een klok? Wil je bijvoorbeeld graag een radiogestuurde klok? Of stoor je je snel aan het tikkende geluid van een uurwerk? Ook dat is geen probleem. Bij ieder product wordt aangegeven of het uurwerk wordt aangestuurd door het DCF-signaal en of deze volledig stil is. Veel klokken maken tegenwoordig gebruik van de zogeheten Sweep Movement, waarbij je geen last meer hebt van het getik. Via de filters aan de zijkant kies je eenvoudig de gewenste eigenschappen van jouw nieuwe klok.

klokken-expert.nl
Logo