Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🕒 543 klokken in 🏬 8 webshops

Karlsson klokken

Karlsson is een gerenommeerd Nederlands klokkenmerk en wordt wereldwijd verkocht. In 1999 bundelde de Karlsson designers kun krachten met vele andere Nederlandse en internationale designers. Onder de vleugels van Present Time groeide Karlsson uit tot een wereldwijd erkend klokkenmerk, met als topper de wandklokken.

Dit zijn de populairste Karlsson klokken van dit moment:

Karlsson: het merk

Het merk Karlsson staat synoniem voor goede kwaliteit, verbluffende grafische creaties, esthetische vormen en innovatieve ontwerpen. Dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen nationale en internationale topdesigners en het eigen Karlsson creatieve team. De Karlsson collectie wordt twee keer per jaar geüpdate en kan onderverdeeld worden in drie categorieën.

Ten eerste is er de Timeless collection. De ‘Timeless collection’ bestaat uit klokken die een tijdloze en duurzame uitstraling hebben. Tijdloos in die zin dat het klokontwerp en het materiaalgebruik niet in valt te plaatsen in een, tijdelijk, trend. Het zijn items die voor langere tijd in de collectie te vinden zullen blijven.

Daarnaast is er de ‘Time of your life collectie’, die draait om grappige hedendaagse klokken die een vrolijke noot toevoegen aan uw woning of kantoor. De klokken uit deze categorie springen in op de huidige trends. Opvallende kleurstelling, vormen en gevoel voor humor zijn enkele sleutelwoorden die deze collectie Karlsson klokken eer aandoen.

Tot slot heeft Karlsson de Clockwork collectie in het leven geroepen. Deze Karlsson ‘Works collection’ is nieuw. Het is de top-productenlijn in het Klarksson assortiment met klokken die opvallen door het oogstrelende design, technische features en 100% unieke vormen.

Selectie Karlsson klokken op onze site

Op onze site klokken-expert is een mooie selectie Karlsson klokken te vinden. De klokken zijn onderverdeeld in aparte rubrieken waardoor het zoeken naar de juiste klok een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Ben je op zoek naar een kinderklok, design klok, wekkerstationskloktafelklok, wandklok of digitale klok op onze site zul je ongetwijfeld slagen. Met het gemak van thuis bestellen en een snelle levering zul je binnen afzienbare tijd de gelukkige eigenaar zijn van een unieke Karlsson klok. Tevens zijn de klokken uitermate grappig en leuk om cadeau te doen.

klokken-expert.nl
Logo