Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🕒 543 klokken in 🏬 8 webshops

Umbra klokken

Met vestigingen in Europa, Amerika en Azië en meer dan 35.000 retailers in 118 landen is Umbra wereldwijd vertegenwoordigd. Umbra is in 1979 opgericht door een grafisch ontwerper, genaamd Paul Rowan. Het merk werd, zoals vele succesvolle bedrijven, vanuit een spontane ingeving geboren.

Succesvol

Bij gebrek aan een passende zonwering voor zijn appartement maakte meneer Rowan er zelf één. En met succes want de medemens was er van onder de indruk! Samen met zijn vriend Les Mandelbaum stichtte hij een bedrijfje met onder de naam Umbra. Het bedrijf werd ‘Umbra’ genoemd naar de eerste zonwering, namelijk ‘Umbra’ betekent ‘schaduw’ in het Latijn. Sinds die tijd is Umbra uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van innovatieve, moderne, alledaagse en betaalbare design huisproducten.

Baanbrekend

De afgelopen decennia heeft Umbra producten geïntroduceerd die baanbrekend zijn geweest. Umbra heeft aan de wieg gestaan van compleet nieuwe productcategorieën. Menig Umbra product is beloond met een internationale prijs, andere producten zijn hoog gewaardeerd door wereldberoemde sterren zoals Oprah Winfrey. Op klokken-expert is een mooie selectie Umbra klokken te vinden. De klokken zijn onderverdeeld in aparte rubrieken waardoor het zoeken naar de juiste klok een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Ben je op zoek naar een kinderklok, designklok, wekker, stationsklok, tafelklok, wandklok of digitaleklok op onze site zul je ongetwijfeld slagen. Met het gemak van thuis bestellen en een snelle levering zul je binnen afzienbare tijd de gelukkige eigenaar zijn van een uniek Umbra uurwerk. Tevens zijn de klokken uitermate leuk om cadeau te doen, vandaar dat een aanzienlijk aantal klokken uit het assortiment tot cadeautip zijn gekroond.

klokken-expert.nl
Logo