Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸ•’ 543 klokken in 🏬 8 webshops

Wandklokken

Een klok doet meer dan tonen van de tijd. Een kale wand ziet er al heel anders uit wanneer je een wandklok ophangt. Met zo’n klok kun je iedere wand opfleuren en een persoonlijk accent geven. In deze webshop is voor ieder interieur wel een passende wandklok te vinden: voor liefhebbers van eenvoudige digitale klokken of juist van kleurrijke designklokken en alles daar tussenin.

Dit zijn de populairste wandklokken van dit moment:

De wandklok voor jouw interieur

Wij zijn de expert in klokken. Wil je die kale wand nu eindelijk eens opvrolijken? Of zoek je een nieuwe accessoire om de woonkamer een frisse, nieuwe uitstraling te geven? Een wandklok doet de truc! Het aanbod op klokken-expert bestaat voor verreweg het grootste deel uit wandklokken. En dat is niet verwonderlijk. Voor een wandklok is namelijk altijd wel plek. In iedere ruimte is wel een plekje te vinden om een klok aan de muur te hangen. Het is een prachtige decoratie, die ook nog eens praktisch is.

Praktische digitale wandklokken

Gaat jouw voorkeur uit naar een praktische klok met een duidelijke weergave van de tijd? Dan is een digitale klok een uitstekende keuze. Het eenvoudige ontwerp en de afleesbaarheid maken deze klokken ideaal voor bijvoorbeeld op kantoor of in de keuken. Merken als Balance Time, Braun en Oregon Scientific bieden prachtige digitale wandklokken met een helder display, dat gemakkelijk af te lezen is.

Kleurrijke klokken voor aan de wand

Op deze pagina vol wandklokken vind je een unieke mix van stijlen. Naast praktische digitale wandklokken vind je hier natuurlijk ook praktische analoge wandklokken met een eenvoudig ontwerp en een heldere wijzerplaat, waar de tijd gemakkelijk van af te lezen is. Hou je juist van vrolijke kleuren, een ludiek design of een bijzondere vorm? Neem dan eens een kijkje bij de wandklokken van merken als UmbraKarlsson en NeXtime . Natuurlijk hebben deze designmerken ook onopvallende, subtiele designklokken voor liefhebbers van strakke ontwerpen.

Wandklokken van uitstekende kwaliteit

De wandklokken in deze webshop zijn van uitstekende kwaliteit, zodat je verzekerd bent van een nauwkeurige weergave van de tijd. Gaat het getik van het uurwerk van een klok jou al snel irriteren? Kies dan voor een van de stille klokken uit ons assortiment. Met behulp van de filter aan de zijkant van de pagina selecteer je eenvoudig alle wandklokken met een uiterst stil uurwerk. Wil je er bij de overgang van zomer- naar wintertijd niet zelf aan hoeven denken om de klok te verzetten? Een radiogestuurde wandklok doet dit automatisch voor jou!

klokken-expert.nl
Logo